RIC Dolní Břežany

02. 11. 2022

Oslavy letošního Halloweenu v neděli 30. října přilákaly dvojnásobek lidí, než obvykle. Také bylo teplo, jaké jsme v tomto čase ještě nezažili.

Od časného odpoledne probíhaly workshopy připravené Centrem Břežánek. Robotický workshop, malování na obličej i výroba halloweenské tašky. O všechny byl takový zájem, že doslova praskaly ve švech. S ubývajícím světlem přibývalo dětí a letos i velkého množství dospěláků v maskách. Démonické taneční vystoupení podtrhlo celkovou atmosféru. Tradiční průvod se vydal do parku, kde jej čekala Galerie strašidel. Děti žasly z jeptišky, bílé paní, kardinála, doktorek, kostlivců, smrtky a dalších. Celá Galerie pak byla na pódiu odměněna potleskem, stejně tak, jako děti, které předvedly defilé v maskách.  Program letos uzavřela tematická halloweenská laserová show. Ještě dlouho po jejím skončení vzduchem vonělo svařené víno, dýňovka i oříšky v cukru, sousedé si povídali a nikomu se nechtělo domů. Poděkování patří všem, kteří se na přípravě tohoto zážitku podíleli.

Markéta Mayerová 

P.S. Milí dospěláci, kteří jste přišli na akci v krásných maskách - staňte se součástí Galerie strašidel příští rok, potěšíte spoustu dětí v průvodu. Chce-li se vám, kontaktujte nás na e-mailu: vospelova@dolnibrezany.cz

FOTOGALERIE ZDE...

© 2021 Reginonální informační centrum. All Rights Reserved.

OGExNzdmMW